Kontakt oss

Anne Gry Ringen

Co-Founder / Partner i Superwimz

Anne Gry Ringen har solid erfaring som toppleder og gründer fra Norge og Singapore, både som administrerende direktør, markedssjef og sikkerhetsleder. Hun har hatt styreverv i shippingindustrien og ledet prestisjetunge prosjekter for kunder som Equinor, Tata Communication, Aker BP, DNO, Roseslottet og er styreleder i Arnekampanjen. 

I dag jobber hun i skjæringspunktet mellom cybersikkerhet, markedsføring, ledelse og prestasjonsutvikling. Hun er også skribent i polo og livsstilsmagasinet for kvinner The Polo Lady Magazine. Anne Gry har bl.a en bachelorgrad i markedsføring og en mastergrad innen ledelse, sikkerhet og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI.

anne.gry.ringen@gmail.com

Jannicke Bakke-Olsen

Co-Founder / Partner i Superwimz

Jannicke Bakke-Olsen gründer og konsulent og har arbeidet som UX/UI designer, markedsfører og kreativ leder i over 20 år.

Listen over merkevarer Jannicke har jobbet med er lang, og Egmont, Kid Interiør, Bilia, Wallmans, Roseslottet, Pioner Boat, Piql og Arctic World Archive er noen av disse. Hun er med-grunnlegger og pådriver i Arnekampanjen.

Jannicke er en engasjert og kreativ person, som drives av å hjelpe andre med å få til det de drømmer om.

pixeldust.no@gmail.com